BIO OPTIMAL VEGAN PROTEIN ČOKOLÁDA (Optimal VEGE Proteiini) (Směs rostlinných proteinů)
Doplněk stravy v prášku, se sladidlem steviol-glykosid.
- BIO prémiová směs rostlinných proteinů
- BIO rýžový protein (z celozrnné rýže) + BIO hrachový protein
- Komplexní aminokyselinové spektrum
- Optimální stravitelnost a využitelnost
- Směs bohatá na BCAA + EAA
- Svalová hmota, regenerace
- Holistické (celostní) složení produktu
- Vynikající biodostupnost
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel
.png)

Optimal Vegan Protein je prémiová BIO směs dvou rostlinných proteinů - rýžového z celozrnné rýže a hrachového. Rýžový protein je velmi dobře stravitelný a vstřebatelný, a má téměř dokonalé aminokyselinové spektrum. Jedna aminokyselina u něj však zůstává nízká - je jí lysin, kterého je naopak dostatek v hrachovém proteinu. Kombinace těchto dvou proteinů tedy dává dohromady komplexní aminokyselinové spektrum, kde je dostatek všech BCAA i dalších aminokyselin.
Výhodou tohoto proteinu je perfektní stravitelnost a šetrné vstřebávání vzhledem k zažívacímu traktu.
Optimal Vegan Protein je zcela bez pesticidů, GMO a ozařovaných složek. Také neobsahuje žádná uměla sladidla (sukralózu, aspartam, acesulfam,...) nebo jiné syntetické přísady.
Vysoký důraz na čistotu použitých složek není přehnaný. Bílkovina nám slouží jako stavební látka - z přijatých proteinů tělo doslova vytváří a regeneruje svalovou hmotu, tkáně, kůži a kosti. Přítomnost nebo nepřítomnost odpadních látek v těle se pak odráží na tom, jak se cítíme, jakou máme kondici, a jaké jsme schopni podávat výkony.
Při sportu vzrůstá potřeba těla regenerovat = opravovat svalovou tkáň poškozenou intenzivní fyzickou zátěží. Dostatečný příjem kvalitní čisté bílkoviny je tak nezbytný.
Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku.
Země původu suroviny mimo EU.
.png)
|  Výživové údaje: |  25 g* |  100 g | 
|  Energetická hodnota |  390 kJ / 93 kcal |  1562 kJ / 373 kcal | 
|  Tuk |  1,2 g |  4,7 g | 
|    Z toho nasycené mastné kyseliny |  0,4 g |  1,5 g | 
|  Sacharidy |  2,5 g |  10 g | 
|    Z toho cukry |  0,3 g |  1,2 g | 
|  Vláknina |  1,4 g |  5,6 g | 
|  Bílkoviny |  18 g |  70 g | 
|  Sůl |  0,33 g |  1,31 g | 
|  |  |  | 
|  Aminokyselinový profil: |  25 g* |  100 g | 
|  Alanin |  0,87 g |  3,48 g | 
|  Arginin |  1,46 g |  5,84 g | 
|  Aspartát |  1,8 g |  7,18 g | 
|  Fenylalanin |  0,97 g |  3,85 g | 
|  Kyselina glutamová |  3,02 g |  12,06 g | 
|  Glycin |  0,72 g |  2,88 g | 
|  Histidin |  0,4 g |  1,61 g | 
|  Isoleucin |  0,8 g |  3,18 g | 
|  Cystein |  0,35 g |  1,36 g | 
|  Leucin |  1,46 g |  5,82 g | 
|  Lysin |  0,92 g |  3,67 g | 
|  Methionin |  0,33 g |  1,33 g | 
|  Prolin |  0,79 g |  3,17 g | 
|  Serin |  0,88 g |  3,52 g | 
|  Threonin |  0,62 g |  2,49 g | 
|  Tryptofan |  0,19 g |  0,74 g | 
|  Tyrosin |  0,79 g |  3,15 g | 
|  Valin |  0,95 g |  3,78 g | 




































































































