WHEY WORX = severská kvalita = cros-flow syrovátkový proteinový koncentrát s přidanými enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza) a psylliem (rozpustná vláknina) + delikátní chuť, to vše bez použití umělých sladidel.
Doplněk stravy, se sladidlem.
WHEY WORX představuje novou generaci syrovátkových koncentrátů s maximální biodostupností a s nulovým obsahem umělých sladidel a nežádoucích umělých a syntetických aditiv, které jsou pro tělo a životní prostředí nepřirozená. Delikátní, velmi příjemná chuť a maximální čistota umožňuje dlouhodobé dávkování bez vedlejších nežádoucích účinků.
Protože je WHEY WORX jednoznačně zaměřen na kvalitu a čistotu, je slazen pouze steviol-glykosidy.  WHEY WORX neobsahuje žádné neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je kolagen (beef protein), či sójová bílkovina.
Aditivum č.1 pro snadné a rychlé trávení = bioaktivní laktáza + trávící enzymy 
Laktáza je enzym, který má schopnost rozštěpit balastní disacharid laktózu na monosacharidy glukózu a galaktózu. Aby mohlo tělo bílkovinu správně vstřebat, musí jej rozložit na peptidy a dále na aminokyseliny, které se mohou vstřebat skrz střevní stěnu. Tělo kvůli tomu potřebuje enzymy zvané proteázy. A pravě tyto enzymy jsou spolu s lipázami, které štěpí tuky, a amylázami štěpícími sacharidy součástí produktu
Aditivum č.2 pro bezproblémové trávení = koncentrovaná rozpustná vláknina psyllium 
Optimální množství koncentrované rozpustné vlákniny ve formě psyllia je garancí optimálního průchodu a vstřebávání aminokyselin, to vše bez nežádoucích vedlejších účinků.
Hlavní benefity produktu:
- 	Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- 	Syrovátkový proteinový koncentrát + 5 enzymů + psyllium = maximální možná efektivita vstřebávání bílkoviny
- 	72 g bílkovin na 100 g
- 	Čistá, jemná chuť
- 	Neobsahuje umělá sladidla, slazeno steviol-glykosidy
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- 	Budování svalové hmoty
- 	Regeneraci svalové hmoty
- 	Efektivní posílení tréninkových výsledků
Značka Nutriworks
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.
NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
Balení: 4 kg
Dávkování: Rozmíchejte 30 g (jedna odměrka) s 2-4 dl vody v šejkru, po dobu 25-30 sekund. Dávkujte po tréninku nebo během dne na svačinu.
Upozornění: Skladujte v suchu, při pokojové teplotě (15-25°C), mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy sóji, vajec a lepku.
Výživové údaje:
|  Počet dávek v balení: 30 x 33 g |  100 g |  30 g* | 
|  Energetická hodnota |  1627 kJ /389 kcal |  487 kJ / 117 kcal | 
|  Tuky |  5,6 g |  1,7 g | 
|    z toho nasycené mastné kyseliny |  3,4 g |  1,0 g | 
|  Sacharidy |  12 g |  3,6 g | 
|    z toho cukry |  11 g |  3,3 g | 
|  Vláknina |  0,4 g |  0,1 g | 
|  Bílkoviny |  74 g |  22 g | 
|  Sůl |  0,3 g |  0,09 g | 
*1 dávka odpovídá 30 g. Balení obsahuje 133 dávek.
Enzymy:
|  |  ve 100 g  | 
|  Laktáza |  3290 U | 
|  Amyláza |  240 U | 
|  Proteáza |  60 U | 
|  Lipáza |  10 U | 
|  Celuláza |  2 U | 
Složení: syrovátkový proteinový koncentrát, vláknina psyllium, aroma, emulgátor (slunečnicový lecitin), nízkotučný kakao-vý prášek, sladidlo steviol-glykosidy, enzym laktáza (Aspergillus sp.), trávicí enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza).




































































































