100% Native Whey
Doplněk stravy, se sladidly.
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka. 
Hlavní benefity produktu:
Hlavní benefity produktu:
- 	100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
- 	80 g bílkoviny na 100 g!
- 	Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
- 	Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
- 	Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
- 	Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
- 	Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
Více se o vlastnostech nativního proteinu dočtete na webu eFIA.cz.
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:

Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:

Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.
Přátelské bakterie DUOLAC®
Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
Balení: 1,8 kg
Dávkování: rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
Upozornění: Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy vajec.
Výživové údaje příchuť vanilla ice cream (vanilka):
|  Výživové údaje |  100 g |  35 g* | 
|  Energetická hodnota |  1518 kJ / 358 kcal |  531 kJ / 125 kcal | 
|  Tuky Z toho nasycené mastné kyseliny |  0,7 g 0,3 g |  <0,5 g 0,1 g | 
|  Sacharidy Z toho cukry |  7,5 g 2,9 g |  2,6 g 1,0 g | 
|  Vláknina |  0,6 g |  <0,5 g | 
|  Bílkoviny |  80 g |  28 g | 
|  Sůl |  0,45 g |  0,16 g | 
|  Bifidobacterium Bifidum |  600 000 000 KTJ |  210 000 000 KTJ | 
|  Lactobacillus Rhamnosus |  600 000 000 KTJ |  210 000 000 KTJ | 
|  Lactobacillus Acidophilus |  600 000 000 KTJ |  210 000 000 KTJ | 
|  Profil esenciálních aminokyselin: |  |  | 
|  Leucin |  11717 mg |  | 
|  Isoleucin |  5320 mg |  | 
|  Valin |  5378 mg |  | 
|  Lysin |  9200 mg |  | 
|  Methionin |  2394 mg |  | 
|  Phenylalanin |  3847 mg |  | 
|  Threonin |  4850 mg |  | 
|  Tryptofan |  2108 mg |  | 
|  Profil podmíněně esenciálních aminokyselin: |  |  | 
|  Arginin |  2677 mg |  | 
|  Cystin |  2468 mg |  | 
|  Kyselina glutamová |  17652 mg |  | 
|  Histidin |  2153 mg |  | 
|  Prolin |  5701 mg |  | 
|  Tyrosin |  3888 mg |  | 
|  Profil neesenciálních aminokyselin: |  |  | 
|  Alanin |  4322 mg |  | 
|  Kyselina asparagová |  10268 mg |  | 
|  Glycin |  1801 mg |  | 
|  Serin |  4477 mg |  | 
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.
 
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.
Složení:  Nativní syrovátkový izolát (50 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát(47 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).




































































































